Travel Coin Box

Monday, August 31, 2015

Bukit Gambang Water Park # Part 3

Assalamualaikum w.b.t..

Berjumpa lagi...Ni last entry untuk Bukit Gambang Water Park...Penat rasanya wat entry Gambang ni..Bagi yang belum jenguk part 2, boleh klik2 nakal kat SINI YEA
Hmm..penat jalan kat Safari Zoo semalam masih terasa tapi hari ni dah ada agenda yang nak diteruskan. Aktiviti hari ni berendam di Water Park..Aktiviti pagi ni, aktivit bebas..So, planning nak g bekpes dulu pastu ada dah yang bergendang nak mandi pool kat bawah. Jom..bekpes dulu..

Kuantan


Kuantan
Nak g bekpes sibuk pkai sponge bob jacket

Kuantan


Kuantan


Kuantan


Kuantan




Kuantan


Nak makan pun xsenang..si Haziq sbuk nak pergi berndam dah...


Kuantan


Kuantan

Kuantan

Kuantan


Kuantan

Selesai aktivit ni, kitaorang naik atas kemas brg2 sbb nak masuk Gambang Water Park..Kat water park, xbergambar pun sebab hp simpan lam loker lagipun budak2 dah biasa main kat waterpark..Mood bergambar pun xde.. Sedikit info bagi yang xpernah datang...

Kuantan

Kuantan


Kuantan


Kuantan


Kuantan


Kuantan


Kuantan



Kuantan


Kuantan


Kuantan


Kuantan

Sekian...tamat sudah kisah di Bukit Gambang Water Park..Kebetulan 24/07/2015 jatuh plak hari lahir Danish Haziq...So, kira hadiah besday la ni untuk adik..Selamat Hari Lahir...Simple celebration dari aboh n ibu bila kitaorang selamat sampai umah atuk..Bagi yang nak jenguk entry besday Haziq, boleh klik manja2 kat SINI..

Nak tahu lebih lanjut boleh lawat www.bgrc.com.my

Salam sayang..Smoga berjumpa lagi di lain entry..

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa Klik2